Carambol pe Calea Floreşti, pornit de la o întoarcere eşuată: şase maşini au fost avariate, iar trei persoane rănite

Carambol pe Calea Floreşti, pornit de la o întoarcere eşuată: şase maşini au fost avariate, iar trei persoane rănite
Un şofer care a dorit să execute o manevră de întoarcere pe Calea Floreşti a devenit autorul unui carambol pe şosea. Mai precis, a ajuns să avarieze alte cinci autovehicule şi să rănească trei persoane.

Coliziunea în lanţ, ce a avut loc duminică după-masa, la ora 15:10, a fost produsă de un clujean de 69 de ani. În timp ce se deplasa înspre strada Bucium, el ar fi efectuat o manevră de întoarcere de pe un sens de mers pe celălalt fără să se asigure corespunzător şi s-a izbit într-un autoturism condus în aceeaşi direcţie de deplasare de un tânăr de 22 de ani din Braşov.

În urma impactului, autoturismul condus regulamentar a fost proiectat într-un vehicul oprit într-o parcare amenajată în zonă, după care s-a produs o coliziune în lanţ în care au fost implicate alte trei autovehicule, parcate.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pasagerului dreapta - faţă din autoturismul care a efectuat manevra de întoarcere, o femeie, de 64 de ani, din Cluj-Napoca. Totodată, conducătorul aceluiaşi vehicul, precum şi tânărul de 22 de ani, au suferi leziuni uşoare. Valoarea pagubelor materiale rezultate în urma impactului celor şase vehicule este de aproximativ 30.000 lei", au precizat poliţiştii.

În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

 

Comenteaza