Foto Captură de... HÂRTIE IGIENICĂ. Polițiștii clujeni i-au prins pe hoți după o jumătate de an

De râsul pânsul cât de săraci am ajuns dacă și hârtia igienică și șervețelele se fură în Cluj. Deși polițiștii clujeni au prezentat cu mândrie faptul că legea a fost pusă în aplicare, iar hoții deja sunt la arest, realitatea sărăciei care ne-a lovit odată cu scumpirile, este una dureroasă. 

”La data de 13 decembrie a.c., în intervalul orar 06.00  - 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și ai Secției 5 Poliție Rurală Dej au organizat o acțiune de amploare în municipiu și în zonele arondate, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță”, a anunțat IPJ Cluj. 

Adică ce s-a întâmplat mai exact? Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, cu sprijinul jandarmilor au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele a 5 bărbați. Aceștia erau cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, adică de peste o jumătate de an furau ce le pica la mână de la un depozit. 

”Cei în cauză, sunt bănuiți că în perioada 12 iunie a.c. – 8 august a.c., ar fi sustras din depozitul unei societății comerciale, din municipiul Dej, mai mulți paleți cu produse de hârtie în valoare de peste 220.000 de lei.

Cercetările derulate de polițiști au condus la identificarea autorilor, iar la data de 13 decembrie a.c., 4 dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Dej, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Cu ocazia perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, cercetările fiind continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată”, a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă, în seara de 14 decembrie, la o zi distanță de la marea acțiune operativă de capturare... a hârtiei igienice, șervețelelor și detergenților.

”Față de bărbații reținuți ieri pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor care au vizat săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, magistrații Judecătoriei Dej au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a mai  precizat IPJ Cluj. 

Comenteaza