Video Când niște „privați” de la Cluj reușesc de zece ori mai mult decât Ministerul Turismului

Când niște „privați” de la Cluj reușesc de zece ori mai mult decât Ministerul Turismului

"Da, am zis bine, niște privați. Niște copii. Niște unii fără experiență, fără spate, fără combinații. Niște unii care, nu știu, cumva, nu mă întreba cum, reușesc să facă pentru imaginea României în lume mai mult decât poate face tot ministerul de resort", a declarat un cunoscut om de televiziune din România despre un festival de muzică din Cluj. 

"Am fost anul ăsta la Tomorrowland, mi-am făcut niște prieteni noi. De prin alte țări. Ieri seară am văzut că au reactivat grupul de Whatsapp pe care se comunica la Tomorrowland. Au schimbat numele grupului.

Știți cum l-au pus?

Fuck ToMorrowland. We go ToRomania!

M-am blocat.

Prima dată am crezut că fac o glumă pentru mine. Dar ei erau serioși. Le dădusem pe grup after-movie-ul de la Untold 2018. L-au văzut de câteva ori, mi-au zis după. Ce m-a frapat este că de când au văzut filmul și până ieri seară… au rupt netul în două căutând informații despre România, despre noi. Ce, unde, cum… știu deja foarte multe. Și anul ăsta, morți-copți, vor veni în România! Ei și prietenii lor.

Asta pentru că niște privați, niște unii… fac la Cluj cel mai tare eveniment din partea asta de lume. 

Untold.

Și pentru ei, pentru echipa lor, pentru voluntarii care se strâng în jurul lor… și pentru publicul ăla incredibil – INCREDIBIL! – chapeau bas!  Sunteți foarte… foarte tari!

În 2019 nu cred că voi fi alături de voi, ar trebui să avem un bebe în familie și nu cred că vin să țopăi până dimineață, dar sunt alături de voi și vă sprijin cu orice aveți nevoie. Pentru că meritați", a scris prezentatorul Pro TV Cabral Ibacka, pe blogul personal. 

30.000 de bilete vândute la Untold 2019

Cu niciun artist anunţat, organizatorii Untold au vândut peste 30.000 de bilete, în doar câteva minute, la ediţia din 2019 a festivalului de muzică din Cluj-Napoca. În 21 noiembrie 2018, au fost puse în vânzare pentru toți fanii festivalului, chiar și pentru cei care nu s-au înregistrat, abonamente la prețul de 119 euro plus taxe și  abonamente VIP la prețul de 269 de euro plus taxe. 

Prețul final al abonamentelor va fi de 169 de euro, plus taxe, iar al abonamentele VIP de 339 de euro, plus taxe. În 2019, festivalul Untold va avea loc perioada 1-4 august, tot la Cluj-Napoca.


La ediţia din 2018 Untold au participat 355.000 de oameni veniţi din întreaga lume, alături de 200 de artişti internaţionali, între aceştia regăsindu-se Armin van Buure, Black Eyed Peas, The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike.

O creştere semnificativă s-a observat şi în acest an în privința numărului de turişti străini care au participat la festival. În cele patru zile, 35.000 de turişti străini au venit în Cluj-Napoca din toate colţurile lumii. În 2018, Untold a atras în comunitatea clujeană, în cele patru zile, 45 de milioane de euro. 

Comenteaza