Foto Câmpurile cu lavandă, ultimul răcnet în rândul celor care "vânează" fotografiile perfecte. Unde poți vizita, în Cluj

Câmpurile cu lavandă, ultimul răcnet în rândul celor care "vânează" fotografiile perfecte. Unde poți vizita, în Cluj
| Foto: Facebook: Ramona Baciu

Lanurile de lavandă sunt o mare atracție pentru iubitorii de natură în această perioadă a anului. Mai mult, pasionații de fotografie sunt atrași de movul îmbietor caracteristic lavandei.

Plimbările și fotografiile prin câmpul cu lavanda au devenit o modă, și tot mai mulți oameni sunt interesați de frumusețea peisajelor pe care acestea le creează.

Clujenii au micul lor Provence, la Bonțida, acolo unde Anca Șerpar a început să cultive planta minune încă din 2010. Plantația se întinde pe 13.000 de metri pătrați și adună peste 50 de soiuri de lavandă.

Lavanda Lola produce atât ulei esențial, cât și apă florală, ulei de corp sau balsam de buze, săpun, sirop și săculețe cu flori de lavandă.

Anul acesta, producătoarea de lavandă s-a decis să împărtășească frumuseţea şi parfumul lanurilor înflorite, și a deschis porţile fermei. Cei interesați au putut culege din zecile de specii de lavandă proaspătă, dar au învățat și cu se distilează florile de lavandă și au testat produsele Lavanda Lola.

Lanul este locația perfectă și pentru pasionații de fotografie, aceștia având șansă să captureze cele mai importante momente din viață într-un peisaj unic și deosebit, predominat de nuanțe de mov.

Comenteaza