Campania de sterilizare gratuită a câinilor din Florești continuă. Când începe etapa a doua

Campania de sterilizare gratuită a câinilor din Florești continuă. Când începe etapa a doua

Primăria comunei Florești informează că la finalul lunii octombrie, in perioada 25 – 31 octombrie, va începe a doua etapă a campaniei de sterilizare gratuită a câinilor.

După ce prima etapă a avut loc în Luna de Sus, de această dată campania va continua pe raza comunei Florești (cabinetul mobil va fi amplasat pe strada Avram Iancu nr. 276).

Cei care doresc să beneficieze de această campanie trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei, fie online pe adresa de e-mail: contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliu stabil in Florești) și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat).

Cum se procedează

• Ai domiciliul stabil în comuna Florești;

• Te prezinți la Primărie cu buletinul și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat);

• Completezi o cerere tip și primești un bon/voucher;

• Vei fi anunțat telefonic de desfășurarea campaniei mobile sau cabinetul veterinar unde te poți prezenta (data și ora);

• În ziua programării, te prezinți cu câinele, carnetul de sănătate al câinelui, buletinul și bonul/voucher-ul;

• Transportul și îngrijirea câinelui, înainte și după sterilizare, revin în sarcina proprietarului;

• În ziua sterilizării, nu hrănești câinele! După sterilizare, îl îngrijești cu atenție, minimum două zile;

Numărul de telefon la care vă invităm să sunați este 0755.019.010. Haideți să dăm dovadă de responsabilitate, pentru a ajuta la combaterea fenomenului de abandon și de reducere a numărului de câini aflați pe domeniul public”, au transmis reprezentanții primăriei Florești.

În cazul în care câinele nu este microcipat, asociatțile pentru protecția animalelor implicate în proiect asigură microciparea gratuită.

Comenteaza