Campania de colectare a PET-urilor pentru Scena Verde se încheie. Cu o petrecere

Campania de colectare a PET-urilor pentru Scena Verde se încheie. Cu o petrecere
Cea de-a doua etapă a proiectului Scena Verde, campania de colectare a PET-urilor necesare construcției scenei flotante, se va încheia, anunţă organizatorii.

Cetăţenii care nu vor reuși să ducă la punctele de colectare în timp util PET-urile strânse acasă vor avea posibilitatea să le livreze zilele următoare la punctul din fața Iulius Mall, singurul care va mai rămâne activ în continuare.

Finalul campaniei de colectare va fi marcat printr-o petrecere ce va avea loc pe acoperișul Iulius Mall joi de la ora 17:00. Atmosfera va fi întreţinută de Tiberiu Codorean și Dragoş Stan, MC Dany, Punct ROM, 3 o'clock, Kate&the Band, Royal Avenue, Ad Libitum Voices, Axenia, Silvia si Mircea Baritchi-Gradea, Paul Adrian, Beatjunkz şi DJ Klaus EB, Sebha.

Accesul la eveniment se face în baza unei donații de 10 lei, fondurile strânse în acest mod se vor utiliza la construcția efectivă a scenei, acțiune ce se realizează zilele acestea.

Agenda Scenei Verzi pentru perioada următoare cuprinde atelierul de construcție a modulelor flotante, lansarea la apă a acestora și construirea structurii de rezistență, planificată pentru intervalul 21-23 mai. Mai departe va urma montarea instalațiilor de sunet și lumini, iar în final repetiția tehnică și spectacolul inaugural din 26 mai.

Comenteaza