Cameraman Realitatea TV Cluj agresat pe şantierul Centurii VIDEO

Cameraman Realitatea TV Cluj agresat pe şantierul Centurii VIDEO
O echipă Realitatea TV Cluj care făcea astăzi un reportaj pe şantierul centurii de ocolire Vâlcele - Apahida a fost agresată de şeful de şantier al companiei Pizzarotti, un cetăţean de origine italiană.


 

Incidentul a avut loc în zona podului din Vâlcele al centurii, unde echipa Realitatea TV Cluj filma lucrările. Agresorul a coborât dintr-o maşină de teren şi a început să înjure jurnaliştii postului de televiziune.

Cameramanul s-a întors în maşină însă italianul a băgat mâna prin geamul deschis al portierei, a încercat să-l lovească şi i-a smuls microfonul de pe cameră, proferând înjurături în tot acest timp. Echipa Realitatea TV a părăsit locul incidentului cu maşina şi a fost urmărită pe aproximativ un kilometru de maşina italianului.

"Eram pe scaunul din dreapta şi filmam din mers. Am staţionat la marginea podului pentru cadrele cu prăpastia de acolo, cînd am observat că se apropie o maşină. A oprit în spatele nostru, la circa 20 de cm şi a încercat să ne împigă cu maşina în prăpastia de la capătul podului. Apoi s-a apropiat în mod brutal, lovind în cameră şi strigînd în italiană că nu avem voie să filmăm acolo. Am încercat să aflăm motivul, dar ne-a forţat să plecăm de la faţa locului", a afirmat operatorul de imagine de la Realitatea TV.

 

Beneficiarul lucrărilor de la centura de ocolire a Clujului este Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj. Directorul instituţiei, Ion Pantelimon, nu a putut fi contactat.

Comenteaza