Update Video Foto Cabane cuprinse de flăcări în Mărișel. S-au făcut scrum

Cabane cuprinse de flăcări în Mărișel. S-au făcut scrum
foc marisel
foc marisel
foc marisel

Pompierii clujeni au intervenit pentru a stinge un incendiu care a cuprins, miercuri dimineața, două cabane din Mărișel.

UPDATE: Având în vedere faptul că arderea se manifesta generalizat, în momentul sosirii pompierilor, și în ciuda eforturilor depuse, cele două cabane au fost distruse în totalitate de flăcări, dintre care una era formată din două apartamente (duplex).

"Lichidarea tuturor focarelor incendiului a durat mai bine de trei ore, fiind vorba de imobile ce totalizatu o suprafață de cca 500 mp, dintre care unul era construit pe structură de lemn. Au urmat operațiunile de înlăturare a efectelor negative, precum și cercetările preliminare pentru stabilirea cauzei incendiului, fiind identificată ca cea mai probabilă cauză un aparat electrocasnic defect (plită electrică). Din primele date, se pare că nu se aflau persoane în cele două cabane, în momentul izbucnirii incendiului, fiind locuite doar temporar", a transmis ISU Cluj.

_________________________________________

În aceste momente pompierii lucrează încă pentru înlăturarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile care a dus la producerea incendiului care a cuprins o cabană din Mărișel.

"A fost dată alarma în această dimineață, în jurul orei 5.50, pentru forțe din trei subunități de intervenție ca urmare a unui incendiu care a afectat o cabană din localitatea Mărișel", precizează ISU Cluj.

Pompierii au găsit cabana, cu o suprafață de cca 150 mp, în ardere generalizată, iar flăcările s-au extins deja și la cea de-a doua, cu o suprafață de 200 mp. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.

Comenteaza