Bunicuț de 75 de ani, prins conducând prin Cluj fără permis. S-a ales cu dosar penal

Bunicuț de 75 de ani, prins conducând prin Cluj fără permis. S-a ales cu dosar penal

Polițiștii clujeni i-au întocmit un dosar penal unui bărbat în vârstă de 75 de ani după ce l-au depistat, joi seara, la volanul unei mașini, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Bărbatul de 75 de ani, din Baia Mare, a fost prins joi seară, în jurul orei 22.20 pe DN1C E576, în comuna Jucu.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, tot ieri, în jurul orei 23.00, polițiștii au tras pe dreapta un tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca și au constatat că acesta conducea fără să aibă permis.

„La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un tânăr de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul pe DJ150, dinspre municipiul Câmpia Turzii spre localitatea Viișoara, fără a deține permis de conducere.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au mai precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza