Buletine cu staţia mobilă, la Gârbău

Buletine cu staţia mobilă, la Gârbău
O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj se va deplasa joi la Gârbău, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Angajaţii Direcţiei de Evidenţă a Personelor nvor merge joi la Gârbău pentru a prelu imagini, cereri şi documente necesare pentru întocmirea actelor de identitate. Cetăţenii de pe raza comunei care nu au acte de identitate, au actele de identitate cu termenul de valabilitate expirat sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, a celor aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, sunt aşteptaţi, cu începere de la ora 9.00, la sediul Primăriei Comunei Gârbău, cu toate documentele necesare pentru eliberarea cărţii de identitate sau a cărţii de identitate provizorie.

Precizăm că lucrătorii Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj s-au mai deplasat cu staţia mobilă în localitatea Gârbău, la solicitarea autorităţilor locale, cu aproximativ o lună în urmă, ocazie cu care au fost primite un număr de 245 cereri.

 

Comenteaza