Bucureştean, despre Untold: "Am cunoscut acea Românie curată. Fără ghiolbani, giboni, fără băieţaşi de Dorobanţi. Multumesc din suflet Cluj!"

Bucureştean, despre Untold:
Ramon Cotizo, DJ la un post de radio din Bucureşti, a fost prezent anul acesta la Untold şi are doar cuvinte de laudă la adresa festivalului şi la adresa Clujului, în comparaţie cu un Bucureşti clasic, cenuşiu şi plin de “grandomanisme”.

"M-am întors de la Untold! Deși sunt rupt de oboseală încă am acea energie pozitivă în mine! Direct de la aeroport m-am dus la radio şi am intrat în emisie! După doar 18 ore dormite în 3 zile! Am cunoscut acea Românie educată, cu oameni extraordinari, cu taximetriști care nu te întreabă unde mergi, cu multe zâmbete și dorința de a te face sa te simți bine ca oaspete! Fără ghiolbani, giboni, fitze de Bamboo, fără baietzaşi de Dorobanți! Până și cei de la VIP extrem de decenţi! Poliţie, jandarmerie, oameni de ordine extrem de discreți, dar care ne-au conferit un sentiment de siguranţă! Niciun scandal, nicio bătaie! Multumesc din suflet Cluj! Ești în inima mea mereu! Iar tu, Untold, ai demonstrat că se poate şi în România! Multe nopţi de acum încolo am să adorm cu zâmbetul pe buze!, a scris Cotizo pe Facebook. 

Untold 2016 a avut loc între 4 şi 7 august la Cluj-Napoca, iar pe scena principală au mixat TOP 5 DJ-i ai lumii: Tiesto, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix şi Dimitri Vegas & Like Mike. Peste 300.000 de oameni au participat la eveniment, între care 30.000 de turişti străini.

Comenteaza