Boschetarii şi-au făcut ”dormitor” în faţa unui bloc din Mărăşti: au învins sistemul lăsându-ne pe noi să credem în sloganul "oraş de cinci stele"

Boschetarii şi-au făcut ”dormitor” în faţa unui bloc din Mărăşti: au învins sistemul lăsându-ne pe noi să credem în sloganul
Mai multe persoane fără adăpost și-au amenajat un ”dormitor” și o ”bucătărie” în fața unui bloc de pe strada Nirajului din Mărăști. Un clujean a fotografiat mizeria pe care o lasă oamenii străzii între blocuri şi a semnalat problema reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca.

"Boschetarii înving sistemul. Cum vă place domnule Primar? Ataşez câteva poze din faţa blocului P3 strada Nirajului, unde o familie de boschetari şi-au stabilit locul de "picnic" şi "dormitorul", făcându-ne să nu mai putem deschide ferestrele de miros, fac foc cu gunoaiele de la containere, să nu mai putem trece pe aleea dintre blocurile P3 şi P2,1, decât făcând slalom printre fecale şi gunoaie!",scrie clujeanul.

Bărbatul mai spune că boschetarii fac foc şi scandal între blocuri, iar poliţia nu face nimic.

"Deşi am sesizat la 112 în noaptea de 3 ianuarie, ora 2.30, că familia de boschetari fac foc şi scandal, după mult timp a sosit şi o maşină de poliţie, sectia 2, care a stat de vorbă cu ei şi dusă a fost! Boschetarii s-au mutat de la foc cu 50 metri pe ţevile de încălzire de pe aleea ce duce la blocurile P1 şi P2. În seara de 4 ianuarie, ora 18.33, am mai sunat odata şi cei de la Poliţie au comunicat sesizarea Poliţiei Locale din Primărie, dar credeţi că au venit ?!", scrie clujeanul pe domnuleprimar.ro. Concluzia este firească: boschetarii bat sistemul administraţiei locale şi al poliţiei! lăsându-ne pe noi să credem în sloganul "oraş de cinci stele", când de fapt respiram şi trăim printre gunoaie ca şi la Pata Rat !!!", punctează bărbatul.

 

Etichete
Comenteaza