Bosch a semnat contractul de intrare în parcul Tetarom III din Jucu. E cea mai mare investiţie din istoria Clujului

Bosch a semnat contractul de intrare în parcul Tetarom III din Jucu. E cea mai mare investiţie din istoria Clujului
Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a anunţat astăzi semnarea contractului de intrare a Bosch în parcul Tetarom III din Jucu.

"Pentru ca Bosch să obţină ajutoarele de stat solicitate de la Guvernul României (prin Ministerul Finanţelor Publice) avea nevoie să încheie contractul cu noi pentru terenul pe care îl obţine în parcul Tetarom. Procedura legislativă spune că pentru a obţine astfel de ajutoare de stat trebuie să ai un drept de folosinţă sau un titlu de proprietate asupra terenul pe care urmeză să dezvolţi o investiţie", a spus Alin Tişe.

Contractul semnat cu Consiliul Judeţean vizeză dezvoltarea unei hale de producţie de componente auto, cu spaţii de birouri, cantină, anexe, parcări etc, pe un teren de 21, 5 hectare.

"Bosch s-a angajat ca într-o primă etapă să realizeze o investiţie de 70 milioane de euro, în 7 ani şi să ofere până la 2.000 de noi locuri de muncă", a mai spus Tişe.

El a precizat că lucrările la hală ar putea începe chiar de anul acesta şi în conformitate cu contractul semnat, Bosch s-a angajat ca din 2013 să facă primele angajări .

 

Comenteaza