Bonnie şi Clyde de Cluj. Doi tineri au fost prinşi după ce au furat dintr-un mall o bijuterie cu diamante

Bonnie şi Clyde de Cluj. Doi tineri au fost prinşi după ce au furat dintr-un mall o bijuterie cu diamante

O tânără de 21 de ani și un tănăr de 23 de ani, ambii din Cluj-Napoca, au fost reţinuţi de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru furt și complicitate la furt. 

Cei doi tineri au furat cu ajutorul unui obiect confecționat artizanal o bijuterie din aur, cu diamante, de peste 7.000 de lei. Ambii au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, ulterior față de aceștia fiind puşi sub controlul judiciar pentru 60 de zile.

"Ieri, 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au pus în aplicare două mandate de aducere, pe numele unei tinere de 21 de ani și a unui tănăr de 23 de ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, reținuți ulterior de polițiști pentru 24 de ore, în cadrul activităților de cercetare efectuate într-un dosar penal care vizează comiterea infracțiunilor de furt și complicitate la furt. 

În fapt, în seara zilei de 26 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de reprezentantul unei societăți comerciale, cu privire la furtul unei bijuterii din aur, cu diamante.

Probatoriul administrat a condus la identificarea celor doi tineri, bănuiți de faptul că în aceeași zi, în jurul orei 17.20, aflându-se în incinta unui centru comercial situat în cartierul Gheorheni, profitând de neatenția personalului, folosindu-se de un obiect confecționat artizanal, ar fi sustras bijuteria, cauzând un prejudiciu de peste 7.000 de lei", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...