Bon Jovi vine la vară în România. Cât costă biletele

Bon Jovi vine la vară în România. Cât costă biletele

Celebra trupă rock Bon Jovi revine cu un show de proporții. Biletele pentru concert pot fi achiziționate online, cele la prețuri promoționale fiind disponibile în stoc limitat. Formația va concerta în Piața Constituției pe 21 iulie 2019, la eveniment fiind așteptați peste 60.000 de spectatori. 

Formația va concerta în Piața Constituției pe 21 iulie 2019, la eveniment fiind așteptați peste 60.000 de spectatori. Este al doilea său concert  în România. Trupa va sosi în formula Jon Bon Jovi (voce, chitară), David Bryan (clape), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bas), Phil X (chitară) - cooptat în turneul din 2013. 

Noul turneu, "This House Is Not for Sale", va demara la Moscova în 31 mai și reunește 18 show-uri în 14 țări europene: Rusia, Estonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveția, Polonia, Belgia, Austria și România.

Formația este pregătită cu o selecție de 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead or Alive" ,"Bad Medicine" sau "Livin' on a Prayer". Biletele pentru concertul din capitală s-au pus în vânzare luni, 29 octombrie, la ora 12:00.

Bon Jovi este o trupă americană din Sayreville, New Jersey, formată în 1983 de către solistul Jon Bon Jovi, pianistul și clăparul David Bryan și toboșarul Tico Torres. Stilul muzical al trupei a fost caracterizat în general ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock, pop rock.

Influența a venit din partea unor trupe de renume precum The Rolling Stones, Aerosmith, Van Halen, The Beatles sau The Animals. Trupa a dobândit recunoașterea la nivel internațional în 1986, cu albumul „Slippery When Wet”, egalat cu același succes în 1988 de cel de-al patrulea album, „New Jersey”.

Bon Jovi e una dintre cele mai bine vândute trupe din lume, cu 130 de milioane de discuri, și cu 2.700 de concerte în 50 de țări. Trupa a fost introdusă în UK Music Hall of Fame în 2006 și i s-a oferit premiul de merit, în 2004, la American Music Awards. În 2009, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au fost introduși în Songwriters Hall of Fame drept compozitori și colaboratori.

Discografia trupei conține 13 albume de studio, două compilații și două albume live. Succesul ultimului album - "This House Is Not for Sale", care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii.

Cât costă biletele
  • Acces general – 230 lei
  • Golden Circle – 380 lei
  • Diamond Circle – 600 lei
  • Tribuna VIP – 750 lei
  • Silver VIP Experience Package – 777 lei
  • Diamond VIP Experience Package – 1.114 lei
  • Platinum VIP Experience Package – 1.929 lei
  • Ultimate VIP Experience Package – 2.445 lei
Preț promoțional:
  • Acces general  – 190 lei
  • Peluză  – 230 lei
    * Biletele la preț promoțional sunt disponibile într-un număr limitat; după epuizarea acestora, vor fi disponibile doar la preț întreg
Comenteaza