Boc, martor în dosarul "Number one" VIDEO

Boc, martor în dosarul
Avocatul omului de afaceri Călin Stoia a cerut instanţei să-l audieze ca martor pe Emil Boc. Asta după ce Călin Stoia a fost acuzat de trafic de influenţă în dosarul "Number one". Avocaţii au dorit să afle dacă expresia "number one" care apare în înregistrările ce îl acuză pe Stoia se referă sau nu la fostul premier. Instanţa Curţii de Apel a respins însă cererea de audiere a lui Boc dar a acceptat să audieze in schimb alţi patru martori.

Avocatul omului de afaceri Călin Stoia a cerut audierea la Curtea de Apel a primarului Emil Boc.Avocatii au dorit sa afle chiar de la fostul premier daca el este celebrul "number one" care apare intr-o discuţie purtată de Stoia cu un alt om de afaceri. Stoia îi spunea interlocutorului ,în 2011, că poate interveni pe lângă persoane din Guvern, inclusiv pe langa "number one" pentru a debloca sume de bani pentru anumite servicii publice.

"L-am chemat pe domnul Emil Boc pentrui că judecătorul fondului, în momentul în care a dispus condamnarea,a făcut referire la faptul că Bold Bujorel n-ar fi recunoscut că este vorba de domnul Boc în această discuţie", spune avocatul Sergiu Bogdan. "Trebuia să se clarifice această situaţie şi alte lucruri legate de dosar".

Stoia consideră că este nevinovat şi că nu trebuia să existe un asemenea proces. "N-aveam de ce să am proces din cauza asta, e o nebunie!", a spus el.

Curtea de Apel judecă apelul lui Stoia împoriva sentinţei Tribunalului, care l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă. Curtea a admis audierea a patru martori la termenul viitor din 6 februarie.

Comenteaza