Boc, la muncă în timpul furtunii de duminică: "Eu am primit Codul Roșu în momentul derulării. Eram în Primărie”

Boc, la muncă în timpul furtunii de duminică: "Eu am primit Codul Roșu în momentul derulării. Eram în Primărie”
| Foto: expresmagazin.ro

Edilul Clujului spune că încă se intervine pentru îndepărtarea stricăciunilor şi repararea acestora, acolo unde este cazul, după furtuna de duminică.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Absolut incredibilă. Eu eram chiar la Primărie la momentul în care a avut loc vijelia aia. Au fost căderi de arbori, două acoperișuri afectate la două școli. Cea mai mare problemă este la Lucian Blaga, unde am intervenit de urgență, pentru că a fost ras acoperișul.  Arborii au căzut cei mai mulți în Gheorgheni, în zona central, în Grigorescu, în Plopilor și Grigorescu. Pe strada Câmpului nu a fost niciun picur de ploaie.  Am mobilizat 120 de oameni după vijelia asta, pentru tăierea și încărcarea arborilor.Eu am primit Codul Roșu, în momentul derulării. Eram în Primărie”, a spus primarul Emil Boc, la un post de radio local. 

Edilul a declarat că tomograful care poate diagnostica copacii cu risc de rupere, pe care Primăria Cluj-Napoca a dat 30.000 de euro, poate fi folosit dar în condiţii normale, ori furtun a venit "pe nepusă masă" şi au fost rupți și copaci sănătoși. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza