Boc la deschiderea Innovation Camp: „Oamenii bine pregătiți de facultățile din Cluj reprezintă principalul motor de dezvoltare al orașului”

Boc la deschiderea Innovation Camp: „Oamenii bine pregătiți de facultățile din Cluj reprezintă principalul motor de dezvoltare al orașului”
| Foto: Facebook - Emil Boc

Primarul municipiului a participat la deschiderea celei de-a patra ediții a Cluj Innovation Camp, la ABC Incubator din Cluj-Napoca.

„Se vor dezbate teme precum transformarea digitală a municipiului Cluj-Napoca, tranziția verde și digitală, crearea de sinergii între startupurile locale și cele din Europa, dar și despre conectarea ecosistemului local de inovare la ecosistemele regionale și internaționale.

Cu această ocazie, le-am transmis participanților că ecosistemul de inovare din Cluj-Napoca s-a construit pe buna colaborare dintre toți cei angrenați în procesul de luare a deciziilor, iar resursa umană bine pregătită în Universitățile clujene reprezintă principalul motor de dezvoltare al orașului nostru.

Clujul se poziționează deja ca un hub european de inovare și IT, iar evenimente precum Cluj Innovation Camp cresc potențialul de inovare al orașului”, a declarat edilul într-o postare pe Facebook.

Cluj Innovation Camp este implementat de Transilvania IT Cluster, FSPAC - Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca. Proiectul face parte din inițiativa europeană Science Meets Regions a Comisiei Europene.

Comenteaza