Boc: '' Cei care se plâng de trafic sunt cei care critică proiectele de infrastrucutră''

Boc: '' Cei care se plâng de trafic sunt cei care critică proiectele de infrastrucutră''

Edilul Emil Boc spune că cei care se plâng de problemele din trafic sunt aceeași care critică proiectele de infrastructură ale municipalității.

''Am observat ca tendință. Cei care critică cel mai mult problema aglomerării și a congestiei sunt cei care critică cel mai mult proiectele de descongestionare, cum ar fi metrou, centură, tren metropolitan sau legătura Clujului cu autostrada. Mi-am dat seama că eu îmi consun energie inutil să încerc să-i convig pe unii, care oricum sunt setați în direcția asta, doar să nege tot, să dărâme tot. Cei care se plâng că este aglomerație sunt cei care se plâng de ce se face.

Asta e democrația, trebuie să o acceptăm, dar să ne concentrăm pe lucrurile pe care putem să le facem pentru Cluj. Nu o să putem să-i convingem”, a spus primarul care s-a referit și la „mass media” și la membri ai socități civile, care sunt „tot timpul aceeași”. Nu am nimic cu critica, face parte din logica societății democratice. Ce mă deranjează pe mine este dezinformarea și reaua-credință inenționată. Când știi ca nu e adevărat, când ești plătit să dezinformezi sau să linșezi”, a spus Boc, la un post de radio local.

Comenteaza