Boabe de cafea verzi, prăjite sub ochii clienţilor, la mall-ul din Gheorgheni

Boabe de cafea verzi, prăjite sub ochii clienţilor, la mall-ul din Gheorgheni
Boabele de cafea sunt aduse la Iulius Mall verzi şi sunt prăjite în faţa clienţilor, care pot alege ulteriror modul de măcinare al acesteia sau combinaţiile între soiurile disponibile în cadrul unui magazin de cafea „Coffee beans” deschis în Iulius Mall.
Magazinul dispune de două soiuri de cafea, Arabica, „cea mai răspândită şi apreciată aromă de cafea”, sau Robusta, o gamă mai selectă de cafea, iar clientul poate face o comibnaţie între acestea două, în diferite proporţii, în funcţie de sortimentul pe care îl doreşte.

În total rezultă 11 combinaţii, care poartă diferite denumiri: Paganini - 75% Arabica şi 25% Robusta, cu gust de ciocolată neagră şi fructe confiate, Caruso - 100% Arabica, cu gust de cacao şi pâine prăjită, sau Puccini - 60% Arabica şi 40% Robusta, cu gust de gem de caise.

Boabele de cafea sunt importate verzi din Italia, însă provin de pe plantaţii vestite dintre cele două tropice, arată reprezentanţii magazinului Coffee Beans, într-un comunicat transmis de angajaţii Departamentului de Relaţii Publice al Iulius Mall.

Magazinul este amplasat în zona hipermarketului Auchan din incinta centrului comercial menţionat, iar 100 de grame de cafea costă 8 lei.
Comenteaza