Biriş, Trilulilu: "Mi-aş dori să fie mai mulţi antreprenori online"

Biriş, Trilulilu:
Business-ul online din România este în acest moment destul de mic, iar pentru a atrage sponsori şi investitori este nevoie de o creştere a numărului celor implicaţi, care dezvoltă astfel de afaceri, a subliniat astăzi fondatorul trilulilu.ro, Sergiu Biriş.

"Business-ul online seamănă foarte bine cu un campionat de tenis. Este destul de mic, dar cu cât sunt mai mulţi jucători sunt atraşi mai multe resurse. Competiţia trebuie să crească, altfel sponsorii nu vor veni. Cu cât e mai mult interes, cu atât sunt mai mulţi bani", a spus Biriş în cadrul conferinţelor TEDx, care au început astăzi la ora 12 la Muzeul de Artă.

Biriş a prezentat auditoriului un istoric al companiei Trilulilu şi a accentuat momentul premergător preluării de către un investitor francez a pachetului majoritar de acţiuni.


"Acum cinci ani ajunsesem într-un moment în care eram uşor plafonaţi. Simţeam nevoia de o schimbare, să îmbrăcăm haine noi. Nu ne-am pratunci să fim pe locul I sau să câştigăm competiţia, între timp numărul de spectatori, de fani, a crescut", a adăugat Biriş.

Conferinţele TEDx se desfăşoară astăzi de la ora 12 la Muzeul de Artă. Între vorbitori se mai numără Mihaela Rus, Andrei Gheorghe şi Mihaela Panainte, directorul proiectului teatral Sala Mică de la Fabrica de Pensule.

Comenteaza