Biletele la TIFF se vând online, de azi

Biletele la TIFF se vând online, de azi
Biletele pentru ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) se vând şi online de astăzi, anunţă organizatorii.

 

Biletele pentru o proiecţie costă 10 lei. Fiecare dintre filmele unde sunt scoase la vânzare bilete este însoţit de o scurtă prezentare a peliculei. "Ceasul bunicului" (Brazilia, 2012), parţial filmat în România, e unul dintre ele. "Filmat în Brazilia, Polonia, Israel, România şi Ungaria, documentarul spune povestea unor imigranţi, supravieţuitori ai Holocaustului, stabiliţi în Brazilia după Al Doilea Război Mondial. Regizorul merge în Transilvania, ţinutul natal al bunicului său, în căutarea unui ceas pe care acesta l-a ascuns atunci când naziştii au venit să-i ia toată familia la lagărul de la Auschwitz. Căutarea ceasului devine o metoforă a căutării originilor şi a identităţii sale", e prezentarea filmului.


"În camera obscură", o coproducţie între patru ţări între care şi România, e altul. Iată prezentarea lui: "Magdalena Kopp a fost căsătorită cu cel mai vânat terorist al lumii, Carlos "Şacalul". L-a urmat în zorii terorismului internaţional, al cărui star el a devenit curând. Mânată de dorinţa de se simţi acasă alături de cineva, s-a descoperit în braţele primului terorist celebru al lumii. Pentru unii Carlos este un revoluţionar, pentru alţii un simplu asasin, dar pentru Magdalena el este tatăl fiicei ei, Rosa. Când Carlos este judecat la Paris, mama şi fiica încep o curajoasă călătorie în spatele umbrelor legendei sale".

Biletele pot fi cumpărate online aici

 

Etichete
Comenteaza