Biletele la TIFF, la vânzare de azi. Vezi cât costă

Biletele la TIFF, la vânzare de azi. Vezi cât costă
Biletele pentru ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) au fost puse în vânzare de astăzi.

Biletele au fost puse în vânzare la cinematograful "Florin Piersic", la cinematografele Arta, Odeon şi Victoria, dar şi la Casa de Cultură a Studenţilor,la Casa TIFF şi în Piaţa Unirii.  Casele de bilete sunt deschise până joi între orele 11 şi 18, iar de vineri până duminică între orele 9 şi 23.

Cei care aleg să vizioneze filmele la Cinema Mărăști vor avea parte de o surpriză: un bilet achiziționat va asigura accesul la proiecție pentru două persoane. Biletele cumpărate cu anticipaţie costă 8 lei, iar elevii plătesc 6 lei, cu condiţia prezentării unui act doveditor. În ziua proiecţiei, biletele costă 10 lei pentru toate categoriile de spectatori. La ceremonia de deschidere biletele costă 20 de lei, iar pentru ceremonia de închidere cei care vor să participe trebuie să achite 25 de lei.

Accesul la proiecţiile Mănăştur Open Air este gratuit.

Un număr de 60 de Carduri TIFF cu valoare de 200 lei vor fi puse în vânzare începând cu data de 1 iunie, la ora 11. Pentru a putea beneficia de acest card, doritorii trebuie să completeze formularul TIFFcard şi să îl trimită prin e-mail împreună cu datele lor de identificare şi o fotografie în format .jpg la adresa card@tiff.ro sau să se prezinte la biroul de acreditări de la Casa TIFF, pe strada Universităţii 6.

Cardul garantează accesul la 35 de proiecţii, la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale.

Etichete
Comenteaza