Beat și fără permis, la volan pe străzile din Cluj-Napoca / A mai făcut și accident

Beat și fără permis, la volan pe străzile din Cluj-Napoca / A mai făcut și accident

La data de 19 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 24 de ani, din județul Călărași, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit IPJ Cluj, la aceeași dată, în jurul orei 18.15, polițiștii au fost sesizați despre faptul că acesta ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, într-o parcare de pe strada Alexandru Vaida Voevod din Cluj-Napoca.

La scurt timp după sesizare, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca l-au interceptat în trafic.

În cadrul verificărilor, polițiștii au constatat că acesta are permisul de conducere anulat ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier.

La testarea cu aparatul etiliotest a fost înregistrată concentrația de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza