Beat la volan, a furat benzină şi a accidentat inclusiv maşina poliţiei

Beat la volan, a furat benzină şi a accidentat inclusiv maşina poliţiei
Judecătoria Cluj-Napoca a arestat preventiv un tânăr de 34 de ani din Cluj-Napoca, suspectat că a furat benzină dintr-o staţie de alimentare şi că ulterior a accidentat mai multe maşini, printre care un echipaj de poliţie.
Poliţiştii rutieri l-au identificat în trafic, pe strada Aurel Vlaicu, pe Răzvan R., dat în consemn după ce şi-a alimentat la o benzinărie autoturismul pe care-l conducea şi a plecat fără să plătească. Suspectul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a condus autoturismul pe străzile Aurel Vlaicu, Siretului, Slatina, iar pe Târnavelor a avariat trei autovehicule parcate, trecând şi printr-o maşină a poliţiei aflată la intervenţie şi care încerca să-i blocheze trecerea. Ulterior, fugarul a fost nevoit să se oprească, maşina sa fiind deteriorată în urma accidentului produs, iar poliţiştii l-au imobilizat. Testat cu aparatul etilotest s-a stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică de 0,75 mg/litru, alcool pur în aerul expirat.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, conducerea unui autovehicul care nu are drept de circulaţie în România, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legal admisă şi părăsirea locului accidentului. El a fost reţinut 24 de ore de către anchetatori, ulterior judecătorii emiţând pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Etichete
Comenteaza