"Bazin olimpic" şi în Someşeni după ploaia de astă noapte

"Bazin olimpic" şi în Someşeni după ploaia de astă noapte

Clujenii au fost încântaţi ieri de anunţul cu tăierea panglicii la noul bazin semiolimpic cum nici în Cluj-Napoca nu este, în Sâncraiu. Aşa că, fără să se lase mai prejos, pe o stradă din Cluj-Napoca a "răsărit" un mic bazin astă noapte. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galben de ninsori și ploi, valabilă pentru aproape toată țara până joi seara. La Cluj-Napoca a plouat toată noaptea de luni spre marţi şi străzile care au probleme la sistemul de canalizare şi de acumulare a apelor pluviale au devenit adevărate bazine. 

Un clujean a postat pe portalul Info Trafic Cluj o fotografie cu acumularea de apă pluvială de pe una din străzile Clujului pe care a intitulat-o: "În caz că va era dor de bazinul olimpic de pe Calea Someșeni". Unii clujeani care au comentat fotografia au scris că în zona respectivă e o regulă cu acumularea apei când plouă: "Acolo e regulă, apă cât dă domnu", sau chiar că ar avea 10 ani vechime. 

Probabil că aceasta e explicaţia pentru care nu a tăiat nimei panglica la bazinul din Someşeni dacă nu e nou, şi  are 10 ani, atunci şoferii să facă bine să înoate sau să îşi ia un colac. 

Pe de altă parte oamenii se întreabă dacă autorităţilor le pasă de această situaţie sau doar centrul Clujului merită modernizări europene? "Oare vede și primul gospodar, sau dacă nu-i în centru nu contează?", a comentat altcineva fotografia. 

Comenteaza