Bazar caritabil de Crăciun la un liceu din Cluj. Banii strânsi sunt pentru o sală de sport. Vezi programul activităților

Bazar caritabil de Crăciun la un liceu din Cluj. Banii strânsi sunt pentru o sală de sport. Vezi programul activităților

Liceul Waldorf Cluj-Napoca organizează evenimentul tradiţional Bazarul de Crăciun având ca scop strângere de fonduri pentru proiectul Sala de Sport. 

În data de 10 decembrie 2022, între orele 13.00-18.00, Liceul Waldorf Cluj-Napoca va organiza un eveniment ce a devenit tradiţie în cadrul şcolii iar anul acesta are ca scop strângerea de fonduri pentru noua sală de sport, proiect estimat la 1.200.000 EURO, ce urmează să fie construită lângă clădirea existentă. Evenimentul se organizează după o pauză de doi ani în contextul pandemiei, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

Evenimentul tradițional Bazarul de Crăciun devenit tradiţie de-a lungul anilor este organizat de întreaga comunitate a Liceului Waldorf Cluj-Napoca începând cu copii, dascăli şi părinţi. După o pauză de doi ani în contextul pandemiei, evenimentul de anul acesta îşi propune ca prin toate donaţiile adunate să contribuie la bugetul proiectului Sălii de Sport ce urmează să fie implementat în 2023-2024.

Bazarul de Crăciun de anul acesta va avea loc între orele 13.00-18.00 şi cuprinde diverse activităţi
interesante precum:

  • Jocuri pentru copii cu cadouri precum pescuit şi aruncat la ţintă
  • 15.00 Teatru de păpuși în limba română: Cenușăreasa Prezentată de trupa Animart
  • 16.15 Teatru de păpuși în limba maghiară: A kiskakas gyémánt félkrajcárja Prezentat
    de Kovács István
  • 15.30-17.00 Ateliere de creaţie confecționare lumânări, coronițe de brad, transparente - 3R1
  • Studio foto cu mini sesiuni foto de familie/copii
  • Expoziţie cu vânzare a firmelor invitate
  • Expoziţie cu vânzare a copiilor, a grupelor de grădiniţă şi a claselor din școala Waldorf
  • Sesiuni `Părinții întreabă, dascălii răspund” pe diverse teme precum copilul la grădiniță,
    despre intrarea la școală, perioada de dezvoltare la 9 ani etc
  • Programe muzicale organizate de copiii din Liceul Waldorf

Bazar caritabil de Crăciun la un liceu din Cluj. Banii strânsi sunt pentru o sală de sport. Vezi programul activităților

Totodată, în cadrul evenimentului vizitatorii vor avea parte și de garderobă și de o sală de alăptat și de liniște pentru bebeluși precum și un bufet cu mâncare caldă pentru doritori și diverse bunătăți din cămara bunicii. Evenimentul se va încheia cu un foc de tabără și o cântare susținută de copiii din clasele mai mari.

Datorită atractivităţii pedagogiei Waldorf, actuala clădire a Liceului a devenit neîncăpătoare. Pentru a răspunde nevoilor unui învăţământ de calitate, Liceul Waldorf Cluj-Napoca se pregăteşte de demararea construcţiei unei săli moderne şi a 10 noi săli de clasă, în acest moment fiind la stadiul de anteproiect. Evenimentul din 10 decembrie își propune ca toate fondurile ce se vor aduna să fie îndreptate către proiectul Sălii de Sport.

Bazarul de Crăciun va avea loc în incinta Liceului Waldorf Cluj-Napoca de pe strada Sergiu
Celibidache, nr. 8-12, Cluj-Napoca și este deschis către publicul larg.

Comenteaza