Băut la volan, a lovit un pieton, după care s-a făcut nevăzut. Ce măsuri au luat poliţiştii

Băut la volan, a lovit un pieton, după care s-a făcut nevăzut. Ce măsuri au luat poliţiştii
Polițiștii au identificat un conducător auto care, după ce a acroșat un pieton, a părăsit locul accidentului. După depistarea acestuia, s-a constatat că se afla sub influența alcoolului.

Nefericitul accident s-a petrecut duminică după-masa, în jurul orei ora 17:30, pe raza comunei Florești. Un conducător auto ce se deplasa cu un autovehicul pe strada Florilor, la efectuarea manevrei de mers cu spatele, a surprins şi accidentat o femeie de 30 de ani din localitate. Aceasta în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă, în urma impactului fiind rănită uşor.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei, însă a fost depistat la scurt timp de poliţişti, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 30 de ani din localitatea Coasta.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit că acesta se afla sub influența alcoolului, astfel că a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comenteaza