Bătut pe stradă de nişte necunoscuţi, în zona „Clujana”, după un chef cu colegii de la firmă

Bătut pe stradă de nişte necunoscuţi, în zona „Clujana”, după un chef cu colegii de la firmă
A fost lovit atât de tare în cap, încât nu-şi mai aminteşte ce s-a petrecut.

Nicolae C., un bărbat în vârstă de 33 de ani, este căsătorit, are un copil de trei ani şi munceşte ca spălător la parcul auto al unei cunoscute firme clujene. În noaptea de sâmbătă spre duminică acesta a participat la un chef de tradiţie, între angajaţi, prilejuit de faptul că de la 1 august aproape toată lumea din instituţie intră în concediu.

Duminică dimineaţă, pe la orele două, acesta a ieşit din localul unde avusese loc petrecerea şi se îndrepta agale spre casă. N-a reuşit să se depărteze mai mult de câteva zeci de metri de localul situat în zona „Clujana" când s-a trezit atacat din spate de unul sau mai mulţi indivizi.

"N-am apucat să-l văd pe atacator sau pe atacatori, numa` m-am trezit apucat de gât şi pocnit în moalele capului. M-am prăbuşit, instantaneu, la pământ, şi ca prin vis am auzit - mai târziu - cum nişte colegi vorbeau cu poliţistul sosit la faţa locului, spunându-i că le-au strigat atacatorilor să nu mă lovească atât de tare. Apoi mi-am pierdut din nou cunoştinţa", relatează bărbatul, încă ameţit de pe urma bătăii încasate.

Acesta spune că poliţiştii au chemat de urgenţă salvarea, fiind transportat la UPU, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral. Acolo, medicii i-au acordat pacientului primul ajutor, trimiţându-l la Clinica de Chirurgie Maxilofacială, unde a fost testat, cu diferite aparate, fiind ţinut sub observaţie, în continuare, preţ de alte câteva ore.

El spune că singura sa speranţă rămâne în poliţişti, ca să-i descopere pe agresori, pe baza relatărilor colegilor săi de muncă, singurii care i-au văzut pe aceştia.

Astăzi, bărbatul s-a prezentat la IML, iar legiştii i-au recomandat acestuia două săptămâni de îngrijiri medicale.

Comenteaza