Bătrânul care a murit la Cluj e unul dintre cei 45 depistați pozitiv la azilul din Țaga

Bătrânul care a murit la Cluj e unul dintre cei 45 depistați pozitiv la azilul din Țaga

Bărbatul care a decedat duminică, era locatar al căminului de bătrâni din comuna clujeană Țaga, unde zeci de vârstnici, dar și câțiva angajați, au fost depistați cu COVID-19.

Bărbatul avea 94 de ani, fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în 10 mai și a decedat duminică, 24 mai. Potrivit dej24.ro, este vorba despre unul dintre locatarii căminului de vârstnici din localitatea Sântioana, comuna Țaga, acolo unde mai multe persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

Bărbatul prezenta boli asociate - pneumonie bilaterală, formă medie, demență senilă, AVC ischemic silvian, hemoragie digestivă superioară cu hematemeză.

Reamintim că în urmă cu aproximativ două săptămâni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla a anunțat că a fost deschis un dosar penal în cazul căminului de bătrâni din comuna clujeană Țaga, unde 40 de locatari ai centrului, dintr-un total de 56, dar și cinci angajați au fost depistaţi pozitiv. Toate cele 45 de persoane au fost internate în spitalele COVID din Cluj-Napoca.

Comenteaza