Video Bătrân în genunchi, umilit pe holurile unui spital

Bătrân în genunchi, umilit pe holurile unui spital
| Foto: Libertatea

Pe internet au apărut imagini în care un bătrân, prăbușit pe holul unui spital din România, cere ajutor și, bineînţeles că... nu îl primește.

Bărbatul din filmare care pare să aibă dureri şi stă în genunchi. Înregistrarea prezintă mai multe asistente și infirmiere, care trec pe lângă el fără să îl ajute. În schimb, îi recomandă să stea pe scaun.

Bătrânul spune că a avut accident vascular și a căzut, dar se pare că nimeni nu a fost mişcat de suferinţa omului. În mod normal, pe holul unui spital suferinţa trebuie tratată cu o intervenţie a cadrelor medicale, nu cu indiferenţă, aşa cum s-a întâmplat la Spitalul din Corabia, din Județul Olt. Când, în cele din urmă bătrânul reușește să se ridice, îi este adus și un cărucior cu rotile.

Conducerea spitalului din Corabia nu a transmis până acum vreun punct de vedere. Ministrul Sănătății a decis, duminică seara, trimiterea unei echipe de control a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orășenesc din Corabia, anunță instituția.Raportul realizat de echipa de control a DSP Olt va fi înaintat, în conformitate cu legislația în vigoare, Corpului de Control al ministrului Sănătății.

Comenteaza