Bătaie pe litoral între salvamari și turiști. A fost deschis dosar penal, iar două persoane au ajuns la spital

Bătaie pe litoral între salvamari și turiști. A fost deschis dosar penal, iar două persoane au ajuns la spital

Un dosar de cercetare penală a fost deschis de poliţişti după ce, pe plaja din Eforie Nord, câţiva turişti s-au luat la bătaie cu salvamarii pentru că aceştia le-au interzis să intre în apă din cauza valurilor mari, fiind arborat steagul roşu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că pe 15 august, în jurul orei 17.40, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din staţiune, ar fi avut loc o agresiune fizică, între mai multe persoane. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

"În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că 3 persoane nu ar fi respectat indicaţiile salvamarilor, steagul roşu fiind arborat, conflictul dintre acestea şi salvamari fiind spontan. Două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", reiese din comunicat.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comenteaza