Bătaie într-un local din Mănăştur: doi tineri au ajuns la spital

Bătaie într-un local din Mănăştur: doi tineri au ajuns la spital
Un tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca susţine că a fost agresat într-un club din Mănăştur de agenţii de pază ai localului. În urma altercaţiei, atât tânărul bătut cât şi un agent de pază au ajuns la spital.

"În 03.12.2013, ora 01:37, un tânăr de 23 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a sesizat Secţia 4 Poliţie prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în incinta unui club, agenţii firmei care asigurau paza în incinta unităţii l-au agresat fizic atât pe el cât şi un alt tânăr de 23 ani, din Blaj, jud. Alba. La faţa locului, poliţiştii au constatat că tănărul care a sesizat poliţia a fost transportat cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru îngrijiri medicale, iar celălalt tânăr a refuzat transportarea cu ambulanţa la spital", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

Poliţiştii i-au identificat pe agenţii de pază bătăuşi: doi tineri de 23 ani, respectiv 24 ani, ultimul fiind lovit şi el în timpul altercaţiei şi dus la spital cu autoturismul firmei de pază.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „purtare abuzivă", faptă prevăzută şi pedepsită de art.250 din Codul Penal.

 

Comenteaza