Bătaie într-un bar din Câmpia Turzii. Unul dintre agresori a scos un pistol cu gaze VIDEO

Bătaie într-un bar din Câmpia Turzii. Unul dintre agresori a scos un pistol cu gaze VIDEO
Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au iscat un scandal într-un local din Câmpia Tuzii, agresându-i pe paznici. Ba mai mult, unul dintre bătăuşi ar fi utilizat un pistol cu gaze.

"În fapt, la data de 12 noiembrie 2016, în jurul orei 23:30, cei doi, în vârstă de 34 și 41 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce se aflau într-un local public, în urma unor neînțelegeri ar fi agresat agenții de pază ai localului. De asemenea, unul dintre aceștia ar fi utilizat un pistol cu gaze, pe care îl deținea fără autorizație. Marţi, 15 noiembrie 2016, în baza mandatului de percheziție emis de către Judecătoria Turda, polițiștii de investigații criminale au efectuat o percheziție la locuința unuia dintre cei implicați", se arată într-un comunicat remis presei. 

Cei doi bătăuşi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează  să fie prezentați instanței pentru dispunerea altor măsuri preventive. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă neletală, fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute de Codul penal.

Comenteaza