BĂTAIE în a doua zi de Paște într-o localitate din județul Cluj. Poliția i-a săltat pe bătăuși

BĂTAIE în a doua zi de Paște într-o localitate din județul Cluj. Poliția i-a săltat pe bătăuși

Polițiștii clujeni au fost sesizați luni seara despre o stare conflictuală spontană între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, în localitatea Soporu de Câmpie, comuna Frata, județul Cluj. 

În jurul orei 19.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați despre o stare conflictuală spontană între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, în localitatea Soporu de Câmpie.

Persoanele implicate în eveniment au fost identificate și conduse la sediul poliției, unde sunt derulate audieri. Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun, a anunțat IPJ Cluj. 

Se pare că un băiat ar fi fost bătut de 8 indivizi și s-a ales cu o mână ruptă, plus 10 copci la cap, fiind transportat la Cluj-Napoca, la Institutul de Medicină Legală pentru investigații.

Conflictul ar fi izbucnit între cumnații victimei din Soporul se Câmpie, care ar mai fi chemat 4 băieți din Viișoara în ajutor la bătaie, au transmis sursele tutdanews.net.

Comenteaza