Bătaie cu furci şi topoare într-o localitate din Cluj. Scandalul s-a încheiat cu intervenţia mascaţilor

Bătaie cu furci şi topoare într-o localitate din Cluj. Scandalul s-a încheiat cu intervenţia mascaţilor
16 persoane au fost implicate într-un scandal în localitatea clujeană Recea Cristur. S-au bătut cu pumnii și picioarele, cât și cu furci, bâte, topoare şi săbii. Trei au ajuns la spital. Ulterior, patru dintre bătăuşi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi plasaţi sub control judiciar.

"În fapt, la data de 27 decembrie, în jurul orei 16:30, pe raza localității Recea Cristur a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, pe fondul consumului de alcool, fiind tulburată ordinea și liniștea publică. Mai multe echipaje de poliție, împreună cu luptători de intervenție rapidă și jandarmi, s-au deplasat la fața locului și au aplanat conflictul. Trei persoane au fost transportate la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale. Au fost identificate 16 persoane care ar fi fost implicate în încăierare, față de patru dintre acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj. 

În cursul zilei de ieri, față de cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 40 de ani, din comunele Recea Cristur și Panticeu, a fost dispusă măsura controlului judiciar de către reprezentanții parchetului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea unității de parchet.

 

Etichete
Comenteaza