Bărbatul din Cluj-Napoca, dat dispărut a fost găsit mort de polițiști. Unde a fost descoperit cadavrul

Bărbatul din Cluj-Napoca, dat dispărut a fost găsit mort de polițiști. Unde a fost descoperit cadavrul
| Foto: IPJ Cluj

Din nefericire, bărbatul din Cluj-Napoca dat dispărut a fost găsit decedat.

Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați joi, 23 mai a.c., în jurul orei 23.00, despre faptul că Giurgiuman Victor Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, a plecat voluntar în data de 22 mai a.c., în jurul orei 17.00, de la locuința sa din Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

Bărbatul dispărut din Cluj-Napoca, găsit mort de polițiști

„În cazul bărbatului semnalat ca fiind plecat voluntar au fost efectuate căutări de amploare sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale, la care au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj Napoca, Secției 3 Poliție Rurală Baciu, cu sprijinul Gruparii de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, efective din cadrul I.S.U. Cluj, dar și cu sprijinul asociaților și voluntarilor.

Astfel, polițiștii au stabilit traseul de deplasare, iar ulterior a fost descoperit, din nefericire, cadavrul bărbatului, în comuna Chinteni, de către efectivele I.S.U. Cluj.

În cauză se efectuează verificări cu privire la modul în care a survenit decesul, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis ulterior IPJ Cluj.

 

Comenteaza