Bărbații care au snopit în bătaie un angajat al Primăriei Dej, reținuți pentru 24 de ore

Bărbații care au snopit în bătaie un angajat al Primăriei Dej, reținuți pentru 24 de ore
Cei doi bărbați, fiii unor persoane influente, care sunt acuzați că au snopit în bătaie, fără motiv, un angajat al Primăriei Dej, au fost reținuți marți pentru 24 de ore.

Polițiștii îi suspectează că în noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 03:00, l-ar fi atacat pe Călin Ionac, fost fotbalist al echipelor Unirea Dej şi CFR Dej și actual angajat al Primăriei Dej, responsabil de funcţionarea patinoarului artificial din Dej. 

Bătăușii, Ciprian Pura, fiul unui om de afaceri, și Marius Souca, fiul fostului comandant al Poliţiei Municipiului Gherla, l-ar fi luat la bătaie pe Ionac pe fondul consumului de alcool în fața localului Casa de Piatră din Dej, în timp ce acesta se deplasa spre casă după ce fusese să verifice stratul de gheață de pe patinoar. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în noaptea de 27/28.12.2014, cei doi, de 29, respectiv de 31 de ani, din Dej, ar fi cauzat vătămări corporale unui bărbat, de 48 de ani, care se deplasa pe strada Avram Iancu, din municipiul Dej", au precizat poliștii. 

În urma loviturilor primite, Ionac a suferit o dublă fractură de mandibulă, medicii fiind nevoiţ să îi instaleze două plăcuţe metalice şi opt şuruburi pentru reconstrucţia mandibulei. Pentru refacere, s-a stabilit că este nevoie de 60-65 de zile de spitalizare.

Faţă de cei doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe" şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice", fapte prevăzute de Codul penal, iar cercetările continuă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

Comenteaza