Bărbaţi reţinuţi 24 ore de poliţişti pentru tâlhărie calificată

Bărbaţi reţinuţi 24 ore de poliţişti pentru tâlhărie calificată
Doi clujeni din Turda şi Câmpia Turzii au fost reţinuţi 24 de ore pentru tâlhărie calificată şi propuşi pentru arestare preventivă, după ce au furat, prin violenţă, telefonul mobil al unei femei pe strada Horea din Cluj-Napoca.

Poliţiştii au reuşit să identifice ieri a doi bărbaţi în vârstă de 24 ani, respectiv 34 ani din Câmpia-Turzii şi Turda, care ar fi autorii unei tâlhării ce a avut loc în 19 februarie, la ora 23. În urma administrării probatoriului în cauză, bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de ,,tâlhărie calificată". "În fapt, la data de 19 februarie în jurul orei 22:50, cei doi bărbaţi ar fi deposedat, prin violenţă, o femeie de 35 ani, de un telefon mobil, în timp ce aceasta se afla pe strada Horea din Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.200 lei", arată poliţiştii.


Bărbaţii au fost depuşi în Centrul de Arestare Preventivă şi Reţinere Cluj, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventivă.

Etichete
Comenteaza