Bărbați depistați la volan drogați sau fără permis pe drumurile din Cluj

Bărbați depistați la volan drogați sau fără permis pe drumurile din Cluj
| Foto: unsplash

Polițiștii de la Rutieră au desfășurat controale în trafic pentru a depista șoferii care au consumat alcool sau substanțe interzise.  

Polițiștii din Turda au depistat în trafic, în data de 5 septembrie, pe strada Stefan cel Mare din municipiu, un autoturism condus de un cetățean spaniol de 44 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Un alt șofer, de 20 de ani, a fost oprit în trafic, în aceeași dată, în jurul orei 21:20, pe strada Calea Victoriei din Turda.  
La testarea acestuia cu aparatul drugtest, rezultatul a ieșit pozitiv și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe.

Totodată, în data de 6 septembrie, în jurul orei 00:30, polițiștii din Dej au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din județul Alba.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest și a ieșit pozitiv.

De asemenea, un tânăr de 25 de ani din Petreștii de Jos, a fost oprit în trafic în timp ce conducea o autoutilitară. Polițiștii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere.

În toate cele patru cazuri s-a lăsat cu dosare penale.  
 

Comenteaza