Bărbat tâlhărit într-o pădure din Cluj. L-au bătut și i-au luat telefonul și banii

Bărbat tâlhărit într-o pădure din Cluj. L-au bătut și i-au luat telefonul și banii

Un bărbat a fost reținut, iar alți doi sunt cercetați pentru tâlhărie calificată după ce au agresat și jefuit un bărbat într-o zonă împădurită, izolată, din comuna Mărgău.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunal Mărgău au reținut la data de 2 februarie, pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Cluj, din cercetări a reieșit faptul că, la data de 31 ianuarie a.c., aflându-se într-o zonă împădurită, izolată, din comuna Mărgău, acesta, alături de alți doi bărbați, de 41 și 30 de ani, ar fi agresat fizic un bărbat de 53 de ani, deposedându-l de telefonul mobil și aproximativ 400 lei.

La data de 2 februarie, în baza mandatelor de aducere, cei trei bărbați au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul cauzat ca urmare a infracțiunii săvârșite a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Ca urmare a probatoriului administrat, bărbatul de 48 de ani, din Mărgău, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de ieri, 3 februarie, magistrații Judecătoriei Huedin au admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis pe numele acestuia mandatul pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tâlhărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Bărbatul, atacat de fostul său șef și doi complici

Potrivit Infohuedin, bărbatul atacat, cioban în Mărgău, ar fi plecat de la stâna la care muncea să își caute de lucru în altă parte. Patronul, împreună cu alți doi bărbați, l-ar fi ajuns din urmă în pădure și l-ar fi bătut crunt după care i-ar fi luat actele, banii și telefonul și l-ar fi abandonat în pădure. Mai multe AICI.

Comenteaza