Bărbat lovit MORTAL de tren în județul Cluj. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă

Bărbat lovit MORTAL de tren în județul Cluj. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă

La data de 10 mai a.c., în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Gherla au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren.

La locul indicat s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 44 de ani, din comuna Săvădisla.

Evenimentul feroviar s-a produs pe sectorul de cale ferată dintre localitatea Livada și municipiul Gherla, trenul circulând pe relația Cluj-Napoca – Sighetu Marmației.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării necropsiei, a transmis IPJ Cluj. 

Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, precum și pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, polițiștii desfășoară activități de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza