Bărbat găsit decedat în locuinţă, cu leziuni pe corp. Poliţia investighează cazul

Bărbat găsit decedat în locuinţă, cu leziuni pe corp. Poliţia investighează cazul
Poliţia clujeană investighează cazul unui bărbat care a fost găsit decedat în locuinţă astăzi la prânz. Din primele cercetări rezultă că moartea bărbatului ar fi fost violentă, pe corpul acestuia fiind evidenţiate leziuni.

"În 08.12.2013, în jurul orelor 13.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Câţcău, judeţul Cluj, un bărbat a fost găsit decedat în locuinţă. La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare complexă, formată din poliţişti, medic legist, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, iar din cercetările efectuate până în prezent s-ar părea că moartea bărbatului de 85 de ani a fost violentă, pe corpul acestuia fiind evidenţiate leziuni", arată reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj.

"Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs moartea bărbatului.
În funcţie de concluziile raportului de expertiză medico-legală şi de probele administrate în cauză se va stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei", se precizează într-un comunicat al IPJ Cluj.

 

 

Etichete
Comenteaza