Bărbat din Cluj, arestat preventiv după ce a fost prins a doua oară la volan drogat și fără carnet

Bărbat din Cluj, arestat preventiv după ce a fost prins a doua oară la volan drogat și fără carnet
| Foto: Profimedia

Un bărbat de 52 de ani a fost reținut și arestat preventiv pentru săvârșirea a două infracțiuni rutiere.

Polițiștii din Dej au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, în data de 7 septembrie 2023, față de un bărbat cercetat pentru infracțiuni rutiere.

“Acesta a fost oprit în trafic de polițiști la aceeași dată, în jurul orei 13.10, în Piața 16 Februarie din municipiul Dej, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă la testarea cu aparatul Drugtest s-au înregistrat valori pozitive, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Totodată, în contextul verificărilor, polițiștii au constatat că acesta se afla în stare de recidivă, fiind depistat în cursul lunii martie a.c., de către polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca în timp ce conducea autoturismul fără a avea acest drept”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În urma prezentării acestuia instanței, s-a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. 

Comenteaza