Bărbat din Bobâlna, dispărut de 4 zile. Soţia: “Parcă a intrat în pământ” VIDEO

Bărbat din Bobâlna, dispărut de 4 zile. Soţia: “Parcă a intrat în pământ” VIDEO
Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea clujeană Bobâlna, a dispărut de acasă şi în ciuda căutărilor poliţiştilor acesta nu a fost găsit.

Luni dimineaţa, Ioan Pop, un cioban de 64 de ani din Bobâlna, a consumat băuturi alcoolice şi a căzut într-un şanţ din localitate. Soţia sa l-a găsit, însă extrem de nervos, bărbatul şi-a împins nevasta, care a căzut şi şi-a rupt mâna stângă. În timp ce aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal din Dej, bărbatul s-a făcut nevăzut.

Fratele ciobanului a fost primul care a început căutarile, fără succes. Marţi dimineaţa, când femeia a fost adusă acasă şi a văzut că soţul ei lipseşte, a alertat poliţia. Bătrânica s-a dus prin împrejurimi pentru a-l căuta, a dat telefoane apropiaţilor şi prietenilor soţului ei însă, nimeni nu ştia nimic.

"Eu l-am văzut ultima dată. I-am văzut pălăria când urca pe un deal şi am fugit repede să o strig pe mama lui să vadă unde merge, să nu adoarmă undeva şi să păţească ceva", a spus o vecină.

Poliţiştii dejeni s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat activităţi specifice de căutare pe o suprafaţa de 30 kilometri pătraţi, însă rezultatul a fost negativ. Nici măcar câinii antrenaţi special pentru astfel de situaţii nu au fost de folos.

În această dimineaţă, fratele bărbatului a pornit din nou în căutarea acestuia.

UPDATE Bărbatul a fost găsit vineri, spânzurat, la câteva sute de metri de casa sa

Etichete
Comenteaza