Bărbat de 69 de ani, din Dej, tâlhărit de o prostituată în cimitir de banii câştigaţi la păcănele

Bărbat de 69 de ani, din Dej, tâlhărit de o prostituată în cimitir de banii câştigaţi la păcănele

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a vrut să-și petreacă noaptea în compania unei prostituate cu banii câştigaţi la păcănele..

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dej au fost sesizaţi duminică seara, în jurul orei 23:45, de către un bărbat în vârstă de 69 de ani, din municipiul Dej, despre faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Dej, a fost deposedat prin violență de circa 1800 de lei și acte personale, informează dej24.ro.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice și după ce a câștigat 1800 de lei la păcănele, bărbatul în vârstă de 69 de ani a vrut să-și petreacă noaptea în compania unei prostituate. Și-a dat întâlnire cu o femeie în cimitirul din cartierul Dealul Florilor, însă aceasta nu s-a prezentat singură. Știind că are bani asupra lui, tânăra dejeancă a ajuns la întâlnire alături de doi bărbați. Aceștia i-ar fi aplicat bătrânului mai multe lovituri și i-ar fi sustras banii avuți asupra sa.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi în vârstă de 22 și 25 de ani, din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, şi o femeie de 21 de ani, din Dej, bănuiţi de comiterea faptei.

La data de 16 iulie, magistraţii Judecătoriei Dej au emis două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile față de doi dintre aceștia. Cel de-al doilea bărbat a fost depistat și reținut la data de 16 iulie și urmează a fi prezentat în fața magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

Comenteaza