Bărbat de 60 de ani, depistat rupt de beat la volan pe o stradă din Cluj. Ce alcoolemie avea

Bărbat de 60 de ani, depistat rupt de beat la volan pe o stradă din Cluj. Ce alcoolemie avea

Un clujean, în vârstă de 60 de ani, a fost prins beat la volanul unui autoturism pe o stradă din Cluj-Napoca. Polițiștii l-au reținut imediat.

Polițiștii clujeni au depistat, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 17.35, un conducător auto, de 60 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, deși se afla sub influența alcoolului.

"Cel în cauză a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului indicând o concentrație de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

De asemenea, la aceeași dată, in jurul orei 00:25, , polițiștii din Huedin au oprit pentru control un autoturism condus de femeie de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pe raza comunei Aghireșu.

"În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise", au mai transmis polițiștii.

Tânărul este în continuare cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza