Bărbat dat DISPĂRUT la Cluj. Apelați 112 dacă L-AȚI VĂZUT!

Bărbat dat DISPĂRUT la Cluj. Apelați 112 dacă L-AȚI  VĂZUT!

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găsirea unui bărbat de 34 de ani, din comuna Poieni, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați la data de 15 februarie, în jurul orei 11.10, despre faptul că Michile Ironim Daniel, în vârstă de 34 de ani, din comuna Poieni, a plecat voluntar în cursul nopții 13/14 februarie, de la adresa de domiciliu, iar până în prezent nu au mai revenit. Dacă îl vedeți, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

SEMNALMENTE: Înălțime aproximativă -  1,75 m, greutate aproximativă 85 de kg, constituție atletică, barbă aranjată de lungime medie, păr de culoare brunet cu lungime până la nivelul umerilor. Nu se cunosc date cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta la momentul plecării.

Bărbat dat DISPĂRUT la Cluj. Apelați 112 dacă L-AȚI  VĂZUT!

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comenteaza