News alert Update Bărbat decedat după ce a căzut în gol de la 12 m pe Autostrada Transilvania

Bărbat decedat după ce a căzut în gol de la 12 m pe Autostrada Transilvania
Bărbat decedat după ce a căzut în gol de la 12 m pe Autostrada Transilvania
Bărbat a murit după ce a căzut în gol de la 12 m pe Autostrada Transilvania

Un bărbat a murit sâmbătă dimineaţă, după ce a căzut de pe un pod de la o înălţime de 12 m, între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj. 

Bărbatul de 44 de ani, din judeţul Bihor, a decedat după ce a căzut de pe un pod de la o înălţime de 12 m, între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, în zona localităţii Sănduleşti.

A fost realizat accesul la victimă de către echipajul Serviciului Mobil de Urgență Reanimare Descarcerare (SMURD), pe o porţiune de 300 m de teren accidentat, pentru manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul bărbatului. Potrivit sursei citate, bărbatul încerca să îşi repare maşina care s-a defectat, în zona localităţii Sănduleşti.

"Din primele informaţii rezultă că bărbatului care i se stricase autoturismul pe timpul nopţii a solicitat asistenţă, iar în momentul în care soseau echipajele de specialitate a vrut să treacă de pe un sens pe altul, fără să realizeze că există un gol între cele două sensuri de mers", a menţionat ISU Cluj. 

"Conform primelor informații, pe autostrada Gilău - Turda, în zona localității Săndulești, un conducător auto a rămas cu mașina și cu remorca defectă.  Au fost trimiși în zonă cei de la Administrația Drumurilor care au mers pe sensul Turda - Gilău pentru a-l ajuta la semnalizarea remorcii, care era trasă pe banda a doua pe direcția Gilău - Turda.

Conducătorul auto a intenționat să meargă de pe sensul său pe celălalt sens al autostrăzii la reprezentanții de la drumuri, moment în care a alunecat și a căzut în gol sub viaduct , între cele două sensuri fiind spațiu gol. Acesta a căzut de la înălțime și a decedat.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 04:50, când vizibilitatea era redusă. A fost înregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpă. În cadrul acestui dosar se vor face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. Bărbatul locuia în Oradea", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Comenteaza