Update Bărbat căzut de la înălțime, în Cluj-Napoca. Intervine SMURD-ul

Bărbat căzut de la înălțime, în Cluj-Napoca. Intervine SMURD-ul

Un bărbat a căzut de la înălțime în incinta unui operator privat de pe Bulevardul Muncii. A fost preluat de un echipaj SMURD.

Pompierii din Cluj-Napoca au fost solicitați, în urmă cu puține momente, să acorde asistență unei persoane care ar fi căzut de la înălțime, în incinta unui operator privat de pe Bulevardul Muncii.

"Din primele informații, este vorba despre un bărbat, inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Intervenim de asemenea cu două autospeciale cu modul de descarcerare", a transmis ISU Cluj. 

Din fericire, ulterior victima și-a revenit, fiind conștientă. Bărbatul va fi transportată la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Update: Polițiștii au fost sesizați, la data de 20 septembrie, în jurul orei 10.25, despre un incident produs pe un șantier în lucru, situat pe B-dul Muncii, din Cluj-Napoca.

"Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 55 de ani, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe o schelă, de la aproximativ 1,5 metri de față de sol, suferind mai multe leziuni. La fața locului au intervenit echipajele din cadrul I.S.U. Cluj, bărbatul fiind preluat și transportat la spital", transmite IPJ Cluj. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și pentru a putea lua măsurile legale care se impun.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza